Sticlă în sos de roșii din Belgia 
  • Sursă: RASFF - document oficial
  • Referință2025.3266 
  • Gravitate: Serios 

 

  • Subiect:  

 

  • Decizia: Retragerea de pe piață ; Avertisment public - comunicat de presă 

 

 

Note și condiții:
Informațiile prezentate în acest articol au caracter informativ și educațional. Pentru detalii complete și condiții de utilizare, vă rugăm să consultați disclaimerul general.

 

 


Informații importante despre acest subiect sunt și în:

 

Cum se realizează o anchetă epidemiologică pentru a descoperi cauzele unei toxiinfecții alimentare

Producătorii de alimente au un rol definitoriu în prevenirea toxiinfecțiilor alimentare. Înțelegerea modului în care se realizează o anchetă epidemiologică și diferențierea între toxiinfecțiile...

Când produsele alimentare devin sursă de toxiinfecții alimentare

Toxiinfecțiile alimentare sunt boli transmise prin consumul de alimente sau băuturi contaminate cu germeni dăunători sau alte substanțe nocive. Acestea reprezintă o preocupare majoră pentru...

Cod de practică igienică pentru alimentele pregătite și gătite pentru catering în masă

Codul abordează necesitatea prevenirii toxiinfecțiilor alimentare în cateringul de masă, unde condițiile de manipulare și depozitare pot prezenta riscuri semnificative. Având în vedere...