- Sursă: RASFF - document oficial
- Referință: 2025.3266
- Gravitate: Serios
- Subiect:
- Decizia: Retragerea de pe piață ; Avertisment public - comunicat de presă
Informațiile prezentate în acest articol au caracter informativ și educațional. Pentru detalii complete și condiții de utilizare, vă rugăm să consultați disclaimerul general.
Informații importante despre acest subiect sunt și în:
Cum se realizează o anchetă epidemiologică pentru a descoperi cauzele unei toxiinfecții alimentare
Producătorii de alimente au un rol definitoriu în prevenirea toxiinfecțiilor alimentare. Înțelegerea modului în care se realizează o anchetă epidemiologică și diferențierea între toxiinfecțiile...
Când produsele alimentare devin sursă de toxiinfecții alimentare
Toxiinfecțiile alimentare sunt boli transmise prin consumul de alimente sau băuturi contaminate cu germeni dăunători sau alte substanțe nocive. Acestea reprezintă o preocupare majoră pentru...
Cod de practică igienică pentru alimentele pregătite și gătite pentru catering în masă
Codul abordează necesitatea prevenirii toxiinfecțiilor alimentare în cateringul de masă, unde condițiile de manipulare și depozitare pot prezenta riscuri semnificative. Având în vedere...