|
Manualul HACCP |
Ediția 2025 / rev 01 |
Formular: R 02-01 |
PRP 02 Prevenirea contaminarii incrucisate |
Aprobat: |
Registrul de Control privind Bunele practici de producţie igienică |
Responsabil: ==NECOMPLETAT== |
R 02-01 Registrul de Control privind Bunele practici de producţie igienică
Data controlului |
Activitatea controlată |
Metode de verificare utilizate |
Constatări |
Acţiuni corective / preventive propuse |
Semnătura celui care a efectuat controlul |
1 |
2 |
3 |
4 |
5 |
6 |
Documentele publicate pe codex.ro sunt materiale de orientare, destinate să sprijine înțelegerea cerințelor legale și a bunelor practici din industria alimentară. Utilizarea acestor documente nu garantează conformitatea cu legislația aplicabilă.
Este responsabilitatea fiecărei firme să adapteze conținutul documentelor la specificul propriei activități, produselor și riscurilor alimentare. Codex.ro nu își asumă răspunderea pentru utilizarea necorespunzătoare a acestor materiale.
Pentru mai multe informații, consultă:
Copyright © 2024 Asociația Codex. Toate drepturile rezervate
Aceste informații sunt fără drept de difuzare, copiere sau înstrăinare. Vă rugăm să respectați munca și drepturile de autor, drepturile de publicare ale autorilor materialelor existente pe website, să nu copiați integral sau parțial informații, să nu distribuiți sau să comercializați aceste informații fără acceptul scris al Asociației Codex.