Manualul HACCP

Ediția 2025 / rev 01

Formular:  R 02-01

PRP 02 Prevenirea contaminarii incrucisate

Aprobat:

Registrul de Control privind Bunele practici de producţie igienică

 

Responsabil: 

==NECOMPLETAT== 

 

R 02-01 Registrul de Control privind Bunele practici de producţie igienică




Data controlului

Activitatea controlată

Metode de verificare utilizate

Constatări

Acţiuni corective / preventive propuse

Semnătura celui care a efectuat controlul

1

2

3

4

5

6

           
           
           
           
           
           
           




Notă importantă privind utilizarea documentelor Codex.ro

Documentele publicate pe codex.ro sunt materiale de orientare, destinate să sprijine înțelegerea cerințelor legale și a bunelor practici din industria alimentară. Utilizarea acestor documente nu garantează conformitatea cu legislația aplicabilă.

Este responsabilitatea fiecărei firme să adapteze conținutul documentelor la specificul propriei activități, produselor și riscurilor alimentare. Codex.ro nu își asumă răspunderea pentru utilizarea necorespunzătoare a acestor materiale.

Pentru mai multe informații, consultă:

 

Drept de utilizare:  

Copyright © 2024 Asociația Codex. Toate drepturile rezervate

Aceste informații sunt fără drept de difuzare, copiere sau înstrăinare. Vă rugăm să respectați munca și drepturile de autor, drepturile de publicare  ale autorilor materialelor existente pe website, să nu copiați integral sau parțial informații,  să nu distribuiți sau să comercializați aceste informații fără acceptul scris al Asociației Codex.

Datele dvs de acces ale acestui articol sunt:  |   |   | desktop  | | Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; +claudebot@anthropic.com) Data accesării: 2025-09-19 13:58:11