Denumire dată expunerii pe termen lung, constantă sau intermitentă, la o substanță, care poate afecta sănătatea în timp.
Informații importante despre acest subiect sunt și în:
Cum abordăm inspecția în igiena și siguranța alimentelor
Managerii întreprinderilor de producție alimentară au o responsabilitate majoră în asigurarea conformității cu reglementările legale și standardele de siguranță alimentară. Relația cu autoritățile...
REGULAMENTUL DELEGAT (UE) 2019/478
de modificare a Regulamentului (UE) 2017/625 al Parlamentului European și al Consiliului în ceea ce privește categoriile de transporturi care urmează să fie supuse controalelor oficiale la posturile...
2006/ 210 Ordin
Ordinul 210/2006 pentru aprobarea Normelor cu privire la comercializarea produselor din carne
Lot
1 - Un grup sau o serie de produse identificabile obţnute în urma unui anumit proces în condiţii practic identice şi produse într-un anumit loc în cadrul unei perioade de producţie determinate;...