Exemplu simplificat de arbore decizional folosit în evaluarea și identificarea de puncte critice de control.
Acest document reprezintă Apendicele 4B din Comunicarea Comisiei 2022/C 355/01
Emitent: Comisia Europeană
Informații importante despre acest subiect sunt și în:
Flexibilitatea regulamentelor europene
Sunt regulamentele europene flexibile? Pot fi interpretate așa cum afirmă unii consultanți sau chiar autorități sau este doar un "legendă urbană"?
Comunicarea Comisiei 2022/C 355/01
privind punerea în aplicare a sistemelor de management al siguranței alimentare cuprinzând bunele practici de igienă și procedurile bazate pe principiile HACCP, inclusiv facilitatea/flexibilitatea...
Auditarea BPI și a procedurilor bazate pe principiile HACCP
Ghidul oferă autorităților competente orientări esențiale pentru planificarea și efectuarea auditurilor sistemelor de management al siguranței alimentare (SMSA), inclusiv bunele practici de igienă...
GHID DE BUNE PRACTICI - ANPC pentru unități de alimentație publică, magazine alimentare și comerț de mic detaliu stabil și ambulant
GHID DE BUNE PRACTICI - ANPC pentru unități de alimentație publică, magazine alimentare și comerț de mic detaliu stabil și ambulant - Versiune actualizată în martie 2024- Elaborat sub egida...