Exemplu simplificat de arbore decizional folosit în evaluarea și identificarea de puncte critice de control.
Acest document reprezintă Apendicele 4B din Comunicarea Comisiei 2022/C 355/01
Emitent: Comisia Europeană

Informații importante despre acest subiect sunt și în:
Curățenie versus igienă în producția alimentară
Într-o lume în care siguranța alimentară este esențială, igiena și curățenia în producția de alimente sunt diferențele care separă succesul de potențialele riscuri de sănătate publică.
2021/1761 Ordin
Ordinul 1761/2021 pentru aprobarea Normelor tehnice privind curăţarea, dezinfecţia şi sterilizarea în unităţile sanitare publice şi private, evaluarea eficacităţii procedurilor de curăţenie şi...
Auditarea BPI și a procedurilor bazate pe principiile HACCP
Ghidul oferă autorităților competente orientări esențiale pentru planificarea și efectuarea auditurilor sistemelor de management al siguranței alimentare (SMSA), inclusiv bunele practici de igienă...
Diferențele dintre SMSA și HACCP: Cadrul legal și aplicabilitate
Află care sunt diferențele și asemnănarea între cele două sisteme de igienă și siguranța alimentelor SMSA și HACCP.