Denumire dată grupului de persoane care necesită atenție specială în evaluarea nevoilor nutriționale sau a efectelor substanțelor asupra sănătății, incluzând femeile gravide, sugarii și persoanele expuse la doze mai mari de substanțe prin mediul în care trăiesc.

 


Informații importante despre acest subiect sunt și în:

 

Cum abordăm inspecția în igiena și siguranța alimentelor

Managerii întreprinderilor de producție alimentară au o responsabilitate majoră în asigurarea conformității cu reglementările legale și standardele de siguranță alimentară. Relația cu autoritățile...

REGULAMENTUL DELEGAT (UE) 2019/478

de modificare a Regulamentului (UE) 2017/625 al Parlamentului European și al Consiliului în ceea ce privește categoriile de transporturi care urmează să fie supuse controalelor oficiale la posturile...

2006/ 210 Ordin

Ordinul 210/2006 pentru aprobarea Normelor cu privire la comercializarea produselor din carne

Lot

1 - Un grup sau o serie de produse identificabile obţnute în urma unui anumit proces în condiţii practic identice şi produse într-un anumit loc în cadrul unei perioade de producţie determinate;...