Focus: Carne roșie

Aceasta este o selecție generală, realizată de noi, pentru a vă ajuta pentru început cu identificarea informației relevante pentru ceea ce aveți nevoie. Este posibil ca unele resurse, articole sau informații să fie cuprinse și înalte documentele pe website. Vă recomandăm să căutați utilizând și formularul de căutare smart. În toate articolele puteți utiliza sistemul de "taguri" pentru a găsi informații similare

  • 2008/ 10 Ordin

    Categorie: 26

    Categorie: Categorie necunoscută

    Ordinul 10/2008 privind aprobarea Normei sanitare veterinare care stabileşte procedura pentru marcarea şi certificarea sanitară veterinară a cărnii proaspete şi marcarea produselor de origine animală destinate consumului uman

  • 2014/ 191 Ordin

    Categorie: 26

    Categorie: Categorie necunoscută

    Ordinul 191/2014 privind modificarea şi completarea Normei sanitare veterinare care stabileşte procedura pentru marcarea şi certificarea sanitară veterinară a cărnii proaspete şi marcarea produselor de origine animală destinate consumului uman, aprobată prin Ordinul preşedintelui Autorităţii Naţionale Sanitare Veterinare şi pentru Siguranţa Alimentelor nr. 10/2008

  • carne proaspătă

    Categorie: 1

    Categorie: Categorie necunoscută

    carne care nu a fost supusă niciunui proces de conservare, cu excepţia refrigerării, congelării sau congelării rapide, inclusiv carnea care este ambalată sub vid sau în atmosferă controlată;

  • Cod de practici igienice pentru carne

    Categorie: 29

    Categorie: Categorie necunoscută

    Codul oferă îndrumări pentru igiena cărnii, abordând riscurile biologice, chimice și fizice asociate cu producția și prelucrarea cărnii, incluzând noile amenințări precum BSE. Acesta se concentrează pe aplicarea măsurilor de igienă în punctele critice și pe sistemul HACCP pentru prevenirea contaminării.

  • REGULAMENT APLICARE (UE) NR. 2020/1028

    Categorie: 27

    Categorie: Categorie necunoscută

    de stabilire a datei de încheiere a depunerii de cereri pentru ajutorul pentru depozitarea privată de carne proaspătă sau refrigerată de bovine cu vârsta de opt luni sau mai mult în temeiul Regulamentului de punere în aplicare (UE) 2020/596

Your message here
Your message here