Ordinul 250/2002 pentru aprobarea Normei cu privire la fabricarea, continutul, ambalarea, etichetarea si calitatea fainii de grau destinate comercializarii pentru consum uman
Hotararea 568/2002 privind iodarea universală a sării destinate consumului uman, hranei animalelor şi utilizării în industria alimentară *) - REPUBLICARE
Ordinul 319/2003 pentru aprobarea Normelor cu privire la natura, compoziţia, fabricarea şi etichetarea sucurilor din fructe şi ale altor produse similare destinate consumului uman
Ordinul 191/2014 privind modificarea şi completarea Normei sanitare veterinare care stabileşte procedura pentru marcarea şi certificarea sanitară veterinară a cărnii proaspete şi marcarea produselor de origine animală destinate consumului uman, aprobată prin Ordinul preşedintelui Autorităţii Naţionale Sanitare Veterinare şi pentru Siguranţa Alimentelor nr. 10/2008
Autentificare
Pentru o nu pierde informații importante și pentru o mai bună experiență, logați-vă cu user și parolă.
Nu aveți cont încă?
Achiziționați un abonament sau înregistrați un cont GRATIS (aveți acces test gratuit 30 de zile la toate articolele informative și unele resurse suplimentare)
Logați-vă cu user și parolă și nu pierdeți informații utile. Click aici pentru autentificare.
Trimite un mesaj autorului
Autentificare
Ponturi & Idei:
Cu un Abonament Gratuit primești un Supliment de 30 zile la majoritatea articolelor și unele resurse pentru a le testa. În meniul >> contul meu >> articole accesibile gratuit ai lista cu articolele speciale, în completarea suplimentului, activate pentru tine în această săptămână !