Categorie: 53
Categorie: Categorie necunoscută
Sunt proprietarul unei ferme de porci și bovine. În plus, aș dori să sacrific animale pentru măcelăria mea din cadrul fermei, să produc carne și unele produse tradiționale din carne și să le vând în mod direct consumatorilor în magazinul meu. Capacitatea fermei mele este foarte mică și toate produsele mele vor fi trimise doar la magazinul meu. Cred că spațiile mele de lucru trebuie să respecte doar cerințele aplicabile măcelăriilor. Am dreptate?
Categorie: 53
Categorie: Categorie necunoscută
Sunt proprietarul unui abator de capacitate redusă și al unei unități de tranșare anexate acestuia. Consider că este foarte dificil și inadecvat să se solicite micilor unități care furnizează carne numai la nivel local să respecte norme stricte ale UE.
Categorie: 53
Categorie: Categorie necunoscută
Sunt proprietarul unei măcelării. Mi s-a spus că magazinul meu trebuie să fie aprobat și să respecte toate normele UE. Ați putea să mă sfătuiți cu privire la cerințele pe care trebuie să le îndeplinesc pentru a respecta această legislație?
Categorie: 1
Categorie: Categorie necunoscută
unitate cu spaţii şi dotări adecvate în care se desfăşoară activităţi pentru recepţia cărnii provenite din unităţi autorizate sanitar veterinar, depozitarea, dezosarea, porţionarea şi/sau tocarea acesteia la cererea consumatorului şi vânzarea cu amănuntul către consumatorul final
Daniel Agape
Asistență
Ne pare rău, sunt offline în acest moment. Voi fi online din nou în următoarele 14 ore 44 minute
17:30Autentificare