măcelărie

  • Am fermă și vreau să sacrific animale, ce trebuie să respect?

    Categorie: 53

    Categorie: Categorie necunoscută

    Sunt proprietarul unei ferme de porci și bovine. În plus, aș dori să sacrific animale pentru măcelăria mea din cadrul fermei, să produc carne și unele produse tradiționale din carne și să le vând în mod direct consumatorilor în magazinul meu. Capacitatea fermei mele este foarte mică și toate produsele mele vor fi trimise doar la magazinul meu. Cred că spațiile mele de lucru trebuie să respecte doar cerințele aplicabile măcelăriilor. Am dreptate?

  • Dacă am o unitate mică se aplică legislația UE?

    Categorie: 53

    Categorie: Categorie necunoscută

    Sunt proprietarul unui abator de capacitate redusă și al unei unități de tranșare anexate acestuia. Consider că este foarte dificil și inadecvat să se solicite micilor unități care furnizează carne numai la nivel local să respecte norme stricte ale UE.

  • Dacă vreau să deschid o măcelărie ce trebuie să respect?

    Categorie: 53

    Categorie: Categorie necunoscută

    Sunt proprietarul unei măcelării. Mi s-a spus că magazinul meu trebuie să fie aprobat și să respecte toate normele UE. Ați putea să mă sfătuiți cu privire la cerințele pe care trebuie să le îndeplinesc pentru a respecta această legislație?

  • Măcelărie

    Categorie: 1

    Categorie: Categorie necunoscută

    unitate cu spaţii şi dotări adecvate în care se desfăşoară activităţi pentru recepţia cărnii provenite din unităţi autorizate sanitar veterinar, depozitarea, dezosarea, porţionarea şi/sau tocarea acesteia la cererea consumatorului şi vânzarea cu amănuntul către consumatorul final

Logați-vă cu user și parolă și nu pierdeți informații utile. Click aici pentru autentificare.