prelucrare

  • 2014/ 168 Ordin

    Categorie: 26

    Categorie: Categorie necunoscută

    Ordinul 168/2014 privind aprobarea Normei sanitare veterinare şi pentru siguranţa alimentelor privind condiţiile sanitar-veterinare şi pentru siguranţa alimentelor în care poate fi efectuată procesarea laptelui crud care nu îndeplineşte criteriile referitoare la numărul total de germeni prevăzute în secţiunea IX din anexa III la Regulamentul (CE) nr. 853/2004 al Parlamentului European şi al Consiliului din 29 aprilie 2004 de stabilire a unor norme specifice de igienă care se aplică alimentelor de origine animală

  • Cod de practică pentru prelucrarea și manipularea alimentelor congelate rapid

    Categorie: 29

    Categorie: Categorie necunoscută

    Codul oferă recomandări pentru manipularea în siguranță a alimentelor congelate rapid, de la recepție până la distribuție, subliniind necesitatea menținerii temperaturilor adecvate pentru a preveni contaminarea. Se recomandă utilizarea bunelor practici de igienă și a sistemului HACCP pentru gestionarea riscurilor, implementarea trasabilității produselor pentru retrageri rapide și utilizarea corespunzătoare a echipamentelor și unităților de procesare pentru a asigura calitatea și siguranța alimentelor.

Logați-vă cu user și parolă și nu pierdeți informații utile. Click aici pentru autentificare.