Categorie: 26
Categorie: Categorie necunoscută
Ordinul 147/2004 pentru aprobarea normelor sanitare veterinare şi pentru siguranţa alimentelor privind reziduurile de pesticide din produsele de origine animală şi nonanimală şi reziduurile de medicamente de uz veterinar în produsele de origine animală
Categorie: 26
Categorie: Categorie necunoscută
Ordinul 12/2006 privind stabilirea limitelor maxime admise de reziduuri de pesticide în şi pe fructe, legume, cereale şi alte produse de origine vegetală
Categorie: 26
Categorie: Categorie necunoscută
Ordinul 161/2007 privind modificarea şi completarea Ordinului preşedintelui Autorităţii Naţionale Sanitare Veterinare şi pentru Siguranţa Alimentelor nr. 23/2007 privind aprobarea Normei sanitare veterinare şi pentru siguranţa alimentelor privind stabilirea limitelor maxime de reziduuri de pesticide din conţinutul sau de pe suprafaţa produselor alimentare de origine animală
Categorie: 26
Categorie: Categorie necunoscută
Ordinul 207/2007 pentru modificarea şi completarea Ordinului preşedintelui Autorităţii Naţionale Sanitare Veterinare şi pentru Siguranţa Alimentelor nr. 23/2007 privind aprobarea Normei sanitare veterinare şi pentru siguranţa alimentelor privind stabilirea limitelor maxime de reziduuri de pesticide din conţinutul sau de pe suprafaţa produselor alimentare de origine animală
Categorie: 26
Categorie: Categorie necunoscută
Ordinul 12/2008 pentru modificarea şi completarea Ordinului preşedintelui Autorităţii Naţionale Sanitare Veterinare şi pentru Siguranţa Alimentelor, al ministrului agriculturii, pădurilor şi dezvoltării rurale, al ministrului sănătăţii şi al preşedintelui Autorităţii Naţionale pentru Protecţia Consumatorilor nr. 12/173/286/1/124/2006 privind stabilirea limitelor maxime admise de reziduuri de pesticide în şi pe fructe, legume, cereale şi alte produse de origine vegetală
Categorie: 28
Categorie: Categorie necunoscută
Ghidul stabilește criterii pentru excluderea de la stabilirea limitelor maxime de reziduuri (MRL) pentru substanțele active cu risc scăzut pentru sănătatea publică. Acesta se aplică pesticidelor folosite în agricultură și urmărește armonizarea internațională a reglementărilor, oferind îndrumări pentru recunoașterea substanțelor active, microorganismelor și altor compuși biologici care nu generează reziduuri dăunătoare consumatorilor în urma utilizării conforme cu practicile agricole sigure.
Daniel Agape
Asistență
Ne pare rău, sunt offline în acest moment. Voi fi online din nou în următoarele 2 ore 12 minute
17:30