astfel cum sunt menționate în anexa II punctul 8, trebuie să fie considerate ca o listă exhaustivă.- Lista alergenilor [anexa II la Regulamentul (UE) nr. 1169/2011]

 

Def.conf: COMUNICAREA COMISIEI REGULAMENTUL (CE) NR. 2017

 

 


Informații importante despre acest subiect sunt și în:

 

Fructe de mare

Acesta cuprinde o varietate de produse alimentare, inclusiv unii pești, crustacee, moluște (cu clasele cefalopode, moluște bivalve și gasteropode), tunicate și echinoderme (de exemplu arici de mare...

Posibil și Probabil în Utilizarea Programelor HACCP

Evaluează diferențele între posibil și probabil care sunt mai mult decât concepte.

Exemplu de analiză a riscului – procedură de evaluare (semicantitativă) a riscului

Textul prezintă modul de determinare a nivelului de risc combinând probabilitatea apariției unui risc cu gravitatea efectelor sale asupra sănătății umane, pe o scară de la 1 la 7.