Zona de Focusare

Pentru a nu pierde informații utile am creat o selecția de resurse centralizate după taguri. Pentru a găsi ușor și alte informații utilizați căutare smart sau tagurile

documentează-te inteligent
Introdu cuvinte și vom găsi pentru tine informațiile relevante.
Sugestie: folosește

Focus: Catering

Aceasta este o selecție generală, realizată de noi, pentru a vă ajuta pentru început cu identificarea informației relevante pentru ceea ce aveți nevoie. Este posibil ca unele resurse, articole sau informații să fie cuprinse și înalte documentele pe website. Vă recomandăm să căutați utilizând și formularul de căutare smart. În toate articolele puteți utiliza sistemul de "taguri" pentru a găsi informații similare

  • 2001/ 530 Hotarare

    Categorie: 26

    Categorie: Categorie necunoscută

    Hotararea 530/2001 pentru aprobarea Instrucţiunilor de metrologie legală IML 8-01 ''Preambalarea unor produse în funcţie de masă sau volum''*) - Republicare

     

  • Catering

    Categorie: 1

    Categorie: Categorie necunoscută

    unitate cu spaţii, dotări şi instalaţii adecvate în care se desfăşoară activităţi pentru recepţia de materii prime de origine animală şi nonanimală provenite din unităţi autorizate şi/sau înregistrate sanitar veterinar şi pentru siguranţa alimentelor, depozitarea şi prelucrarea acestora în produse destinate valorificării către alte unităţi de vânzare cu amănuntul şi/sau către consumatorul final

  • Cod de practică igienică pentru alimentele pregătite și gătite pentru catering în masă

    Categorie: 29

    Categorie: Categorie necunoscută

    Codul abordează necesitatea prevenirii toxiinfecțiilor alimentare în cateringul de masă, unde condițiile de manipulare și depozitare pot prezenta riscuri semnificative. Având în vedere vulnerabilitatea populațiilor deservite (copii, vârstnici, pacienți). Codul aplică sistemul HACCP pentru identificarea și controlul punctelor critice de risc. 

  • Cum să asiguri transparența alimentară și încrederea consumatorilor în industria ospitalității: Ghid practic și studii de caz

    Categorie: 8

    Categorie: Categorie necunoscută

    Industria alimentară este într-o continuă schimbare, cu consumatori din ce în ce mai informați și mai atenți la calitatea și originea produselor pe care le consumă. În acest context, transparența devine un pilon esențial pentru câștigarea încrederii clienților și conformarea cu legislația în vigoare. Dar cum pot unitățile de restaurație colective să îndeplinească aceste cerințe legale și să transforme provocările în oportunități de creștere?

  • Ghidul pentru activitatea de catering - autorizarea și obligațiile de siguranță alimentară

    Categorie: 93

    Categorie: Categorie necunoscută

    Termenul de „comerț cu amănuntul” include operațiunile de catering, cantinele de fabrică, cateringul instituțional, restaurantele și alte operațiuni similare din domeniul serviciilor alimentare  O unitate de catering este definită ca o bucătărie unde alimentele sunt pregătite sau reîncălzite pentru servicii de catering  Aceste activități implică gătirea alimentelor crude și manipularea alimentelor gătite și pregătite pentru a alimenta grupuri mari de oameni, cum ar fi copiii din școli, vârstnicii din cămine sau pacienții din spitale. Unitățile de producție culinară în sistem de catering asigură servirea produselor pe baza unor comenzi/contracte prealabile, direct consumatorului, în spațiile proprii ale acestuia sau în spații special amenajate închiriate. Activitatea de catering, în general, se desfășoară în „spații de preparare”, care reprezintă totalitatea locurilor unde se procesează materii prime și se prepară semipreparate și preparate culinare, inclusiv etapele de porționare, decorare și finisare.
  • Unităţi de producere a ambalajelor pentru produsele alimentare ce vin în contact cu alimentele

    Categorie: 1

    Categorie: Categorie necunoscută

    unitate cu spaţii, dotări şi instalaţii adecvate pentru fabricarea în condiţii corespunzătoare a ambalajelor pentru produsele alimentare ce vin în contact cu alimentele, precum şi cu spaţii de ambalare, depozitare şi livrare corespunzătoare a acestora pentru unităţile care le utilizează

Your message here
Your message here