Hotararea 568/2002 privind iodarea universală a sării destinate consumului uman, hranei animalelor şi utilizării în industria alimentară *) - REPUBLICARE
Ordinul 494/2002 pentru aprobarea Normelor cu privire la comercializarea carnii de porc
Ordinul 438/2002 pentru aprobarea Normelor privind aditivii alimentari destinati utilizarii in produsele alimentare pentru consum uman
Ordinul 362/2002 pentru aprobarea Normelor cu privire la continutul, fabricarea, calitatea, ambalarea, etichetarea, marcarea si pastrarea bulionului si a pastei de tomate
Ordinul 250/2002 pentru aprobarea Normei cu privire la fabricarea, continutul, ambalarea, etichetarea si calitatea fainii de grau destinate comercializarii pentru consum uman
Ordinul 206/2002 pentru aprobarea Normelor cu privire la comercializarea carnii de pasare
Ordinul 185/2002 pentru aprobarea Normelor privind solventii de extractie utilizati in producerea alimentelor si a ingredientelor alimentare
Hotararea 106/2002 privind etichetarea alimentelor
Ordonanta 2/2001 privind regimul juridic al contraventiilor
Hotararea 559/2001 privind unele masuri de comercializare a produselor alimentare si nealimentare in statiunile turistice
Hotararea 530/2001 pentru aprobarea Instrucţiunilor de metrologie legală IML 8-01 ''Preambalarea unor produse în funcţie de masă sau volum''*) - Republicare
Ordonanta 99/2000 privind comercializarea produselor şi serviciilor de piaţă - Republicare
Hotararea 947/2000 privind modalitatea de indicare a preţurilor produselor oferite consumatorilor spre vânzare*) - REPUBLICARE
Hotararea 843/1999 privind incadrarea pe tipuri a unitatilor de alimentatie publica neincluse in structurile de primire turistice
Ordonanta 21/1992 privind protecţia consumatorilor - Republicare
Ordinul președintelui Autorității Naționale pentru Protecția Consumatorilor nr. 1.601/2024 pentru aprobarea Procedurii privind activitatea de supraveghere și control desfășurată de personalul cu atribuții de control din cadrul aparatului propriu al Autorității Naționale pentru Protecția Consumatorilor și al structurilor subordonate
Pagina 8 din 8