Aceasta este o selecție generală, realizată de noi, pentru a vă ajuta pentru început cu identificarea informației relevante pentru ceea ce aveți nevoie. Este posibil ca unele resurse, articole sau informații să fie cuprinse și înalte documentele pe website. Vă recomandăm să căutați utilizând și formularul de căutare smart. În toate articolele puteți utiliza sistemul de "taguri" pentru a găsi informații similare
Categorie: 26
Categorie: Categorie necunoscută
Ordinul 38/2005 privind modificarea şi completarea Ordinului preşedintelui Autorităţii Naţionale Sanitare Veterinare şi pentru Siguranţa Alimentelor nr. 83/2004 pentru aprobarea Normei sanitare veterinare privind marcarea şi certificarea produselor de origine animală destinate consumului uman, cu excepţia cărnii proaspete, cu modificările şi completările ulterioare
Categorie: 26
Categorie: Categorie necunoscută
Ordinul 10/2008 privind aprobarea Normei sanitare veterinare care stabileşte procedura pentru marcarea şi certificarea sanitară veterinară a cărnii proaspete şi marcarea produselor de origine animală destinate consumului uman
Categorie: 26
Categorie: Categorie necunoscută
Ordinul 10/2008 privind aprobarea Normei sanitare veterinare care stabileşte procedura pentru marcarea şi certificarea sanitară veterinară a cărnii proaspete şi marcarea produselor de origine animală destinate consumului uman
Categorie: 26
Categorie: Categorie necunoscută
Ordinul 191/2014 privind modificarea şi completarea Normei sanitare veterinare care stabileşte procedura pentru marcarea şi certificarea sanitară veterinară a cărnii proaspete şi marcarea produselor de origine animală destinate consumului uman, aprobată prin Ordinul preşedintelui Autorităţii Naţionale Sanitare Veterinare şi pentru Siguranţa Alimentelor nr. 10/2008
Daniel Agape
Asistență
Cu ce pot să îți fiu de ajutor?.
08:28Autentificare