Ordonanta 6/2009 pentru modificarea termenului privind sancţionarea contravenţiilor prevăzute de art. 14 alin. (1) lit. e) din Ordonanţa de urgenţă a Guvernului nr. 12/2006 pentru stabilirea unor măsuri de reglementare a pieţei pe filiera cerealelor şi a produselor procesate din cereale
Ordonanta 6/2009 din 2009.07.09
Status: Acte în vigoare
Versiune de la: 7 Martie 2010
Intră în vigoare:
12 Iulie 2009 An
Ordonanta 6/2009 pentru modificarea termenului privind sancţionarea contravenţiilor prevăzute de art. 14 alin. (1) lit. e) din Ordonanţa de urgenţă a Guvernului nr. 12/2006 pentru stabilirea unor măsuri de reglementare a pieţei pe filiera cerealelor şi a produselor procesate din cereale
Dată act: 8-iul-2009
Emitent: Guvernul
În temeiul art. 108 din Constituţia României, republicată, şi al art. 1 pct. VIII din Legea nr. 253/2009 privind abilitarea Guvernului de a emite ordonanţe,
Guvernul României adoptă prezenta ordonanţă.
Articol unic
Prin derogare de la dispoziţiile art. 4 alin. (1) din Ordonanţa Guvernului nr. 2/2001 privind regimul juridic al contravenţiilor, aprobată cu modificări şi completări prin Legea nr. 180/2002, cu modificările şi completările ulterioare, dispoziţiile art. 14 alin. (1) lit. e) din Ordonanţa de urgentă a Guvernului nr. 12/2006 pentru stabilirea unor măsuri de reglementare a pieţei pe filiera cerealelor şi a produselor procesate din cereale, publicată în Monitorul Oficial al României, Partea I, nr. 184 din 27 februarie 2006, aprobată cu modificări prin Legea nr. 225/2006, cu modificările şi completările ulterioare, se aplică de la data intrării în vigoare a prezentei ordonanţe.
-****-
PRIM-MINISTRU EMIL BOC Contrasemnează: Ministrul finanţelor publice, Gheorghe Pogea Ministrul agriculturii, pădurilor şi dezvoltării rurale, Ilie Sârbu Viceprim-ministru, ministrul administraţiei şi internelor, Dan Nica |
Publicat în Monitorul Oficial cu numărul 473 din data de 9 iulie 2009
1. Descărcă textul
Poți descărca textul prezent, sau întreg textul dacă acesta are dimensiuni mai mari, folosind butonul de mai jos.
2.
2.1. Informații importante despre acest subiect sunt și în: