planul HACCP

  • Cel mai valoros membru al echipei tale de HACCP

    Categorie: 8

    Categorie: Categorie necunoscută

    Normele europene impun o echipă multidisciplinară pentru a realiza programele de igienă și siguranța alimentelor. Fiind membri ai comunității aveți dreptul să adăugați în documentația voastră Comunitatea Codex la echipa de realizare și implementare SMSA și HACCP. Aceasta este un membru valoros în echipa de realizare și implementare.  Cu expertiza și diversitatea sa, forumul Codex oferă sprijin și cunoștințe esențiale pentru realizarea unui sistem HACCP eficient și care vă permite să respectați întrutotul prevederile normelor europene.
  • Cine și cum trebuie să aplice HACCP?

    Categorie: 101

    Categorie: Categorie necunoscută

    Articolul 5 din Regulamentul (CE) nr. 852/2004 solicită operatorilor din sectorul alimentar să elaboreze, să aplice și să utilizeze în permanență o procedură sau mai multe proceduri bazate pe principiile HACCP. Principiile HACCP sunt considerate, în general, și recunoscute pe plan internațional ca fiind un sistem util de autocontrol folosit de operatorii din sectorul alimentar pentru a controla riscurile care pot să apară cu privire la alimente.
  • De ce sunt esențiale programele de îmbunătățire continuă FSQA

    Categorie: 92

    Categorie: Categorie necunoscută

    În contextul actual al industriei alimentare, globalizate și interconectate, garantarea siguranței alimentelor și menținerea unor standarde ridicate de calitate reprezintă priorități esențiale pentru orice afacere din domeniu. Consumatorii devin din ce în ce mai exigenți, solicitând transparență, siguranță și calitate în produsele pe care le aleg, în timp ce autoritățile de reglementare ridică permanent ștacheta cerințelor legale. În acest peisaj competitiv, programele de îmbunătățire continuă joacă un rol central în atingerea și menținerea acestor standarde.
  • Formular recoltare probe Program Autocontrol - SMSA-SOP-13

    Categorie: 130

    Categorie: Categorie necunoscută

    Formularul este utilizat de laboratoarele sanitare veterinare judetene ale DSVSA. Se poate utiliza pentru orice laborator care este acreditat

  • USA: FDA suspendă programul de control al calității pentru testarea alimentelor din cauza reducerilor de personal

    Categorie: 8

    Categorie: Categorie necunoscută

    Laboratoarele Administrației pentru Alimente și Medicamente (FDA), responsabile de testarea alimentelor pentru prevenirea bolilor, sunt afectate de reducerile de personal din cadrul Departamentului de Sănătate și Servicii Umane (HHS). Potrivit unui e-mail intern consultat de Reuters, FDA a anunțat suspendarea programului său de control al calității destinat rețelei de laboratoare de testare alimentară.
Logați-vă cu user și parolă și nu pierdeți informații utile. Click aici pentru autentificare.