salmonella

  • REGULAMENTUL (UE) NR. 1688/2005

    Categorie: 27

    Categorie: Categorie necunoscută

    privind aplicarea Regulamentului (CE) nr. 853/2004 al Parlamentului European și al Consiliului în ceea ce privește garanțiile speciale în materie de salmonella pentru transporturile de anumite cărnuri și ouă către Finlanda și Suedia

  • REGULAMENTUL (UE) NR. 646/2007

    Categorie: 27

    Categorie: Categorie necunoscută

    de punere în aplicare a Regulamentului (CE) nr. 2160/2003 al Parlamentului European și al Consiliului în ceea ce privește obiectivul comunitar de diminuare a prevalenței Salmonella Enteritidis și Salmonella Typhimurium la puii de carne și de abrogare a Regulamentului (CE) nr. 1091/2005

  • Salmonella (non-tifoidă)

    Categorie: 155

    Categorie: Categorie necunoscută

    Salmonella spp. sunt bacterii care cauzează salmoneloza, o formă frecventă de toxiinfecție alimentară la om. Rezultatele expunerii la Salmonella spp. pot varia de la simptome ușoare la boli grave și pot fi fatale. Salmonella spp. este transmisă de o serie de animale și păsări domestice și sălbatice și a fost izolată pe scară largă din mediu.

Logați-vă cu user și parolă și nu pierdeți informații utile. Click aici pentru autentificare.