Categorie: 26
Categorie: Categorie necunoscută
Ordinul 34/2008 pentru aprobarea Normei sanitare veterinare şi pentru siguranţa alimentelor privind acordarea de derogări unităţilor care realizează produse alimentare ce prezintă caracteristici tradiţionale de la cerinţele menţionate în Regulamentul Parlamentului European şi al Consiliului nr. 852/2004/CE privind igiena produselor alimentare, precum şi de stabilire a procedurii de acordare a derogărilor şi de înregistrare sanitară veterinară şi pentru siguranţa alimentelor a unităţilor în care se realizează produse alimentare ce prezintă caracteristici tradiţionale
Categorie: 26
Categorie: Categorie necunoscută
Ordinul 24/2017 privind aprobarea Normei pentru siguranţa alimentelor cu privire la procedura de autorizare pentru siguranţa alimentelor a unităţilor producătoare de seminţe germinate
Categorie: 92
Categorie: Categorie necunoscută
În contextul actual al industriei alimentare, globalizate și interconectate, garantarea siguranței alimentelor și menținerea unor standarde ridicate de calitate reprezintă priorități esențiale pentru orice afacere din domeniu. Consumatorii devin din ce în ce mai exigenți, solicitând transparență, siguranță și calitate în produsele pe care le aleg, în timp ce autoritățile de reglementare ridică permanent ștacheta cerințelor legale. În acest peisaj competitiv, programele de îmbunătățire continuă joacă un rol central în atingerea și menținerea acestor standarde.
Categorie: 8
Categorie: Categorie necunoscută
Daniel Agape
Asistență
Ne pare rău, sunt offline în acest moment. Voi fi online din nou în următoarele 2 ore 11 minute
17:30Autentificare