Managementul Siguranței Alimentelor

Codex.Ro este partenerul tău cu resurse care fac diferența

Notificare pentru vizitatori

Comunitatea Codex

Vizitator
Bine ai venit, Vizitator

Activitate recentă

Buna ziua, Îmi place ce ați început să faceți și vă felicit. Sunt interesata dacă am începe o discuție despre un subiect puțin discutat. Sau cel putin evitat. Am un...
8 months ago
Buna, Suna interesant la o fabrica de ciocolata vestiar alb si negru. Mi-ar place sa spun drept. Nu prea se intelege daca cei care au cerut se refereau la culoare sau...
8 months ago
Chestia cu alb si negru sunt perfect de acord cu dr. Vieru. Este cel putin interesantă. În rest în funcție de cat de inalt doriți sa fie nivelul de igiena in unitatea...
8 months ago
S-a atins limita de raspunsuri aferenta tipului de abonament. Pentru a continua discuția este necesar un abonament superior. O zi buna.
8 months ago
Salut. Cred ca discuția despre alb si negru s-a epuizat. În rest ce ți-au cerit, probabil inspectorii de la DSVSA de la non-animal este ok. Nu prea conteaza dimensiunea...
8 months ago
Chestia cu alb si negru sunt perfect de acord cu dr. Vieru. Este cel putin interesantă. În rest în funcție de cat de inalt doriți sa fie nivelul de igiena in unitatea...
8 months ago
Pentru context: Activăm în producția produselor din cacao, a ciocolatei și prod. zaharoase. Suntem în proces de extindere a activității și mutare într-un spațiu nou, până acum...
8 months ago
Buna ziua, Puteți să ma lamuriți și pe mine care sunt diferentele si asemanarile din SMSA, PRP, BPI, PRPO ȘI HACCP. Sunt confuză și nu mai inteleg...
8 months ago
Salut. Cred ca discuția despre alb si negru s-a epuizat. În rest ce ți-au cerit, probabil inspectorii de la DSVSA de la non-animal este ok. Nu prea conteaza dimensiunea...
8 months ago
8 months ago
Salut. Ce cursuri trebuie sa faca angajatii mei pentru a respecta lgislatia si sa nu iau amendă?
8 months ago
Bacalu Ion a apreciat subiectul Spălare carne?.
Salutate. Am citit astăzi într-un HACCP o chestie pe care am vazut-o în mai multe locuri și progrme. La "preluararea tehnologică) (orice ar insemna asta) la "pregatirea...
8 months ago
Bacalu Ion a apreciat un răspuns la subiectul Spălare carne?.
8 months ago
Bacalu Ion a apreciat subiectul Spălare carne?.
Salutate. Am citit astăzi într-un HACCP o chestie pe care am vazut-o în mai multe locuri și progrme. La "preluararea tehnologică) (orice ar insemna asta) la "pregatirea...
8 months ago
Bacalu Ion i-a mulțumit lui Mirela Cîrlan pentru răspunsul său la subiectul Spălare carne?.
Buna, este ciudat. Este o listă întreagă de greseli în ce arăți tu aici. Probabil că cine a scris chestia asta are putina experienta. În primul rand carnea nu se spală. Dacă...
8 months ago
Dănuț Pașu a apreciat subiectul Spălare carne?.
Salutate. Am citit astăzi într-un HACCP o chestie pe care am vazut-o în mai multe locuri și progrme. La "preluararea tehnologică) (orice ar insemna asta) la "pregatirea...
8 months ago
Dănuț Pașu a apreciat un răspuns la subiectul Spălare carne?.
8 months ago
Salut. Ce cursuri trebuie sa faca angajatii mei pentru a respecta lgislatia si sa nu iau amendă?
8 months ago
Cum pot eu stabili nivelul acceptabil al unui pericol?
8 months ago
Bacalu Ion a răspuns la subiectul Spălare carne?.
Vă salut. Cum carnea nu se spală? Și dacă e plină de sânge, ce fac o las așa?
8 months ago
Cristi Chiseliță a creat un nou subiect Spălare carne?.
Salutate. Am citit astăzi într-un HACCP o chestie pe care am vazut-o în mai multe locuri și progrme. La "preluararea tehnologică) (orice ar insemna asta) la "pregatirea...
8 months ago
Buna, Din experiență îți pot spune că la fel am făcut și ei. În timp însă, lucrând cu echipe și specialiști în diverse probleme am constatat că trebuie să țin cont de...
8 months ago
Salut, Din păcate raspunsul legal este DA dar nu un HACCP similar cu o fabrica. Orice unitate care produce și comericalizeaza alimente trebuie să aibă HACCP. Acestea...
8 months ago
Salut, Fluxul tehnologic este in fapt un desen , de obicei făcut de un arhitect al spațiului la dimensiunile reale, pe care trebuie să desenați toate utilajele pe care...
8 months ago
Bună, Este corect ceea ce ai semnalat. Întradevăr temenul de "cârpe" a fost utilizat incorect în textul articolului  
8 months ago
Bună, Este corect ceea ce ai semnalat. Întradevăr temenul de "cârpe" a fost utilizat incorect în textul articolului  
8 months ago
Salut, cred că ar trebui utilizată o formulare diferită pentru cuvântul ”cârpe” din articolul
8 months ago
Salut, cred că ar trebui utilizată o formulare diferită pentru cuvântul ”cârpe” din articolul
8 months ago
Salut, cred că ar trebui utilizată o formulare diferită pentru cuvântul ”cârpe” din articolul
8 months ago
Salut, cred că ar trebui utilizată o formulare diferită pentru cuvântul ”cârpe” din articolul
8 months ago
Gatej Cezar a adăugat subiectul la favoritele sale: Puteți să mă ajutați cu un flux tehnologic?.
Vreau sa fac un restaurant de familie și am înțeles că trebuie să fac un flux tehnologic. Nu înțeleg ce trebuie să fac. Mă puteți ajuta?
8 months ago
Vreau sa fac un restaurant de familie și am înțeles că trebuie să fac un flux tehnologic. Nu înțeleg ce trebuie să fac. Mă puteți ajuta?
8 months ago
8 months ago
Buna, Așa cum a spus și colega mea, oamenii sunt cheia. Dacă nu alegi oameni care sunt responsabili întâi cu igiena personala, dacă nu sunt impecabili în igiena...
8 months ago
Buna seara , adica / frigidere/chivete/locuri de depozitare mat prime / legume / frigider oua separat/frigider carne/ aparate(Plita/friteuza/aragaz/etc) accesul dvs la...
8 months ago
Buna seara , 7 ani ne-am ocupat cu rulote tip fast food (Grill ) din cate stim nu aveti nevoie de HCCP.  
8 months ago
Vreau sa fac un restaurant de familie și am înțeles că trebuie să fac un flux tehnologic. Nu înțeleg ce trebuie să fac. Mă puteți ajuta?
8 months ago
Am o rulota fast food. Am nevoied e un program HACCP?
8 months ago
a răspuns la întrebarea Ce rol au testele microbiologice în HACCP?.
Testele microbiologice verifică eficiența HACCP și permit identificarea tendințelor, însă nu sunt suficiente pentru testarea produsului final din cauza lipsei unor standarde...
8 months ago
a răspuns la întrebarea Ce preved regulamentele europene privind reducerea agenților patogeni/HACCP?.
Regulamanetele europene urmăreșc o abordare de la fermă la furculiță pentru a asigura siguranța cărnii și a păsărilor, implementând reglementări HACCP pentru reducerea agenților...
8 months ago
a răspuns la întrebarea Care sunt cele șapte principii HACCP?.
• Analiza pericolelor: Identificarea potențialelor riscuri în procesul de producție. • Punctele Critice de Control (PCC): Stabilirea punctelor de control esențiale pentru...
8 months ago
Your message here
Your message here