Asistență Membri

Managementul Siguranței Alimentelor

Codex.Ro este partenerul tău cu resurse care fac diferența
caută pe website
Introdu cuvântul/cuvintele și vom găsi pentru tine informațiile relevante.
Sugestie: în articole caută informații similare după cuvinte cheie/taguri: manual smsa manual HACCP instrumente

Notificare pentru vizitatori

Comunitatea Codex

Vizitator
Bine ai venit, Vizitator

Activitate recentă

Am o rulota fast food. Am nevoied e un program HACCP?
11 months ago
a răspuns la întrebarea Ce rol au testele microbiologice în HACCP?.
Testele microbiologice verifică eficiența HACCP și permit identificarea tendințelor, însă nu sunt suficiente pentru testarea produsului final din cauza lipsei unor standarde...
11 months ago
a răspuns la întrebarea Ce preved regulamentele europene privind reducerea agenților patogeni/HACCP?.
Regulamanetele europene urmăreșc o abordare de la fermă la furculiță pentru a asigura siguranța cărnii și a păsărilor, implementând reglementări HACCP pentru reducerea agenților...
11 months ago
a răspuns la întrebarea Care sunt cele șapte principii HACCP?.
• Analiza pericolelor: Identificarea potențialelor riscuri în procesul de producție. • Punctele Critice de Control (PCC): Stabilirea punctelor de control esențiale pentru...
11 months ago
a răspuns la întrebarea Cum se compară HACCP cu sistemele tradiționale de inspecție alimentară?.
Sistemele de inspecție tradiționale se bazează pe metode vizuale, olfactive și tactile, punând accent pe detectarea pericolelor, nu pe prevenirea lor. În schimb, HACCP, care este...
11 months ago
a răspuns la întrebarea Este HACCP o abordare recentă?.
HACCP a fost implementat inițial în anii 1960 de compania Pillsbury pentru a asigura siguranța alimentară în programul spațial NASA. De atunci, a fost recunoscut de Academia...
11 months ago
a răspuns la întrebarea Care sunt principalele pericole alimentare?.
Deși consumatorii sunt adesea preocupați de reziduurile chimice din pesticide sau antibiotice, pericolele cele mai semnificative în industria alimentară sunt microbiologice, cum...
11 months ago
a răspuns la întrebarea De ce este important HACCP?.
HACCP joacă un rol esențial în controlul și prevenirea pericolelor în producția de alimente. Controlând riscuri majore precum contaminările microbiologice, chimice și fizice,...
11 months ago
a răspuns la întrebarea Ce este HACCP?.
HACCP (Hazard Analysis Critical Control Point) este un sistem de control al proceselor ce identifică punctele critice unde pot apărea pericole în producția alimentară și...
11 months ago
Consumatorii pot implementa măsuri de tip HACCP acasă, urmând practici adecvate de depozitare, manipulare și preparare a alimentelor pentru a preveni contaminarea și a asigura...
11 months ago
Gratuit Utilizator a creat o nouă întrebare test.
test
11 months ago
Salut, Eu până astăzi făceam fluxuri tehnologice pentru clienții mei bazându-mă pe ce îmi spunea clientul că dorește să creieze în vbucâtâria lui și ce utilaje vrea să...
11 months ago
Buna, Din experiență îți pot spune că la fel am făcut și ei. În timp însă, lucrând cu echipe și specialiști în diverse probleme am constatat că trebuie să țin cont de...
11 months ago
Salut, Eu până astăzi făceam fluxuri tehnologice pentru clienții mei bazându-mă pe ce îmi spunea clientul că dorește să creieze în vbucâtâria lui și ce utilaje vrea să...
11 months ago
Salut, Eu până astăzi făceam fluxuri tehnologice pentru clienții mei bazându-mă pe ce îmi spunea clientul că dorește să creieze în vbucâtâria lui și ce utilaje vrea să...
12 months ago
Am o unitate de producția mică. Am descărcat instrumentele voastre și mi se par interesante. Cum trebuie să le folosesc pentru a avea o oarecare eficiență sau eficacitate și...
12 months ago
Gratuit Utilizator a creat o nouă întrebare intrebare 1.
test intrebare
12 months ago
test subiect parteneriate
12 months ago
test in colaborari si parteneriate
12 months ago
test in fluxuri tehnologice
12 months ago
Profesional Utilizator a creat un nou subiect test ultimatum.
test ultimatum
12 months ago
Profesional Utilizator a creat un nou subiect test9999.
test999
12 months ago
acesta este continutul testului
12 months ago
Profesional Utilizator a creat un nou subiect test66.
test erwtwertrew
12 months ago
Profesional Utilizator a creat un nou subiect test6.
yry6
12 months ago
Profesional Utilizator a creat un nou subiect test 5.
test5
12 months ago
Profesional Utilizator a creat un nou subiect test 4.
test4
12 months ago
Profesional Utilizator a creat un nou subiect test4.
test4
12 months ago
Profesional Utilizator a creat un nou subiect test5.
test5
12 months ago
Profesional Utilizator a creat un nou subiect test3.
tets3
12 months ago
Profesional Utilizator a creat un nou subiect test2.
test2
12 months ago
test profesional
12 months ago
Italia a emis o notificare privind biscuiții importați din Bangladesh, care conțin ouă, alergen nedeclarat pe eticheta italiană. Autoritățile au inițiat măsuri de rechemare de...
12 months ago
Germania a emis o avertizare pentru bastonașe de pește produse cu materie primă din China, după ce consumatorii au raportat prezența unor piese de plastic alb în produs. A...
12 months ago
Slovacia a emis o atenționare pentru o pâine multicereale fără gluten produsă în Germania, în urma unei reclamații a consumatorilor privind prezența mucegaiului. Deși riscul...
12 months ago
Danemarca a emis o notificare de rechemare pentru semințe de chimen importate din Siria, după detectarea unor reziduuri de pesticide neautorizate, incluzând clothianidin,...
12 months ago
test in engl
12 months ago
subiect profesional
12 months ago
rapuns  
12 months ago
intrebare test profesiona
12 months ago
Your message here
Your message here