Asistență Membri

Managementul Siguranței Alimentelor

Codex.Ro este partenerul tău cu resurse care fac diferența
caută pe website
Introdu cuvântul/cuvintele și vom găsi pentru tine informațiile relevante.
Sugestie: în articole caută informații similare după cuvinte cheie/taguri: manual smsa manual HACCP instrumente

Notificare pentru vizitatori

Comunitatea Codex

Vizitator
Bine ai venit, Vizitator

Activitate recentă

  Avem nevoie de părerea ta!  Completează acest chestionar scurt – îți ia doar 1-2 minute. Dorim să îți oferim cea mai bună experiență pe Codex.ro. Feedbackul tău contează mult pentru noi și ne ajută să facem Codex.ro mai util pentru toată comunitatea.Ca semn de mulțumire, după completare vei primi automat pe email un cod de reducere de 20% pe care îl poți folosi pentru orice abonament. Mulțumim că ne ești alături! 😊        
3 weeks ago
5 weeks ago
Ai fost prins nepregătit, ți-au cerut documente neașteptate, sau ai simțit că abordarea inspectorilor a fost diferită de ce știai „din teorie”? Această...
5 weeks ago
5 weeks ago
Buna ziua, Procedura pentru determinarea si validarea termenului de valabilitate produse alimentare destinate consumului uman se executa cu ajutorul uni laborator specializat...
3 months ago
PARASCHIV MARCEL a răspuns la întrebarea Număr de vestiare.
In alta ordine aplicabila unitatilor supuse autorizarii pentru schimburi intracomunitare conf. Ord. 57/2010 ANSVSA, se prevede pentru un anumit tip de activitati cu incidenta...
3 months ago
Mi nu mi s-a intamplat sa nu mearga. Am deocamdata abonament info dar am acces la unele chestii. Am inteles ca abonamentele celelalte au acces mai mult.
3 months ago
Nu îți arata nici ordinul de serviciu sau cum se cheama chestia aia prin care sunt trimisi sa controleze. Ce proceduri?
3 months ago
Bacalu Ion a creat o nouă întrebare Flux tehnologic pentru o cantina.
Puteti sa ma ajutati cu un flux tehnologic pentru o cantina în cadrul unei firme care se ocupa cu productia de diverse echipamente auto?
3 months ago
Eu nu plrea scriu pe forumuri dar acum cred c amerita. Am sesizat că au fost unele probleme dar echipa m-a ajutat si am primit ce aveam nevoie. am vazut ca acum merge ok si...
3 months ago
Lasă că și la case mai mari se întâmpla. Bine că totul evoluează. Succes. Chiar îmi place de voi.
3 months ago
Buna ziua,  Am luat în discuție solicitarea dvs și vom încerca să vă ajutăm în săptamânile ce urmează. Cât de urgent este?
3 months ago
Va rog dacă aveți un model de procedură sau o fișă de justificare a termenului de...
3 months ago
Buna,  Există un ordin care specifică atribuțiile și procedura ANPC si OPC. Ca principiu controalele nu trebuie să difere deoarece legislația este cam la fel....
3 months ago
Salut, Faina ideea și mă bucur că a fost dezvoltată de colaboratorii noștri. Probabil ca va fi destul de dinamică.
3 months ago
Bună ziua tuturor, Am descoperit capitolul acesta din forum, în care împărtășim experiențele cu diverse controale, și mi se pare extrem de util...
3 months ago
3 months ago
3 months ago
Tot la ultimul control mi s-a spus că trebuie să am o procedură de stabilire a termenului de valabilitate. Eu m-am uitat la produse similare și am stabilit termenul de...
3 months ago
Buna ziua, De îndată ce colegiinoștri vor reactualiza procedura vă vom anunța. O zi buna!
3 months ago
3 months ago
Gorea Fanica a ales cel mai bun răspuns pentru întrebarea Nu pot sa pun întrebări.
Buna ziua, S-a rezolvat. Ne cerem scuze a fost o mica eroare. Așteptam cu interes
3 months ago
Gorea Fanica a ales cel mai bun răspuns pentru întrebarea Număr de vestiare.
Buna ziua, Legislația este clară și simplă. Un număr suficient de vestiare. Nu spune cum trebuie realizate exact. Nici nu ar fi logic sau moral. Aici aveti un articol...
3 months ago
Da. Multumesc. Pai cum trebui sa le cer celor de la Codex procedura că am mare nevoie de ea?
3 months ago
Salut, Pentru a răspunde profesionist și argumentat la această întrebare, este esențial să clarificăm care sunt obligațiile...
3 months ago
3 months ago
Gorea Fanica a răspuns la întrebarea Număr de vestiare.
Multumesc mult. Am sa ma duc să vorbesc cu inspectorul si am sa prezint ce mi-ati spus si ma duc si cu HACCP.
3 months ago
Gorea Fanica a apreciat un răspuns la întrebarea Număr de vestiare.
3 months ago
Sebastian Voicu a apreciat întrebarea Număr de vestiare.
Am o problema cu numărul de vestiare pe care trebuie sa il realizez. Am doar femei și sunt în număr de 8. La ultimul control mi s-a spus ca sunt obligat sa fac doua vestiare...
3 months ago
Sebastian Voicu a răspuns la întrebarea Număr de vestiare.
Buna ziua, Legislația este clară și simplă. Un număr suficient de vestiare. Nu spune cum trebuie realizate exact. Nici nu ar fi logic sau moral. Aici aveti un articol...
3 months ago
Gorea Fanica a apreciat un răspuns la întrebarea Nu pot sa pun întrebări.
3 months ago
Gorea Fanica a creat o nouă întrebare Nu pot sa pun întrebări.
Am incercat sa pun doua intrebari si nu am reusit sa le scriu in categoria respecitva. Ma puteti ajuta?
3 months ago
Tot la ultimul control mi s-a spus că trebuie să am o procedură de stabilire a termenului de valabilitate. Eu m-am uitat la produse similare și am stabilit termenul de...
3 months ago
Gorea Fanica a creat o nouă întrebare Număr de vestiare.
Am o problema cu numărul de vestiare pe care trebuie sa il realizez. Am doar femei și sunt în număr de 8. La ultimul control mi s-a spus ca sunt obligat sa fac doua vestiare...
3 months ago
Acest chestionar nu doar fixează informațiile, dar și oferă clarificări practice pentru o mai bună înțelegere și aplicare a principiilor HACCP. Putem să facem din aplicarea HACCP o activitate amuzantă, nu foarte stresantă și extrem de dinamică. Să transformăm împreună o rutină și un dulap de acte în ceva practic si util. Pentru a accesa acest instrument de aprofundare, este necesar un Abonament Profesional.
3 months ago
Acest chestionar nu doar fixează informațiile, dar și oferă clarificări practice pentru o mai bună înțelegere și aplicare a principiilor HACCP. Putem să facem din aplicarea HACCP o activitate amuzantă, nu foarte stresantă și extrem de dinamică. Să transformăm împreună o rutină și un dulap de acte în ceva practic si util. Pentru a accesa acest instrument de aprofundare, este necesar un Abonament Profesional.
3 months ago
3 months ago
Pentru context: Activăm în producția produselor din cacao, a ciocolatei și prod. zaharoase. Suntem în proces de extindere a activității și mutare într-un spațiu nou, până acum...
3 months ago
3 months ago
3 months ago
Bine v-am regăsit, Avem plăcerea de a vă anunța programul actualizărilor pentru următoarea perioadă. Este...
3 months ago
Încet încet, dăm înainte. Mult succes, Dan.
3 months ago
Despre colaborare, conținut și micile imperfecțiuni care ne ajută să devenim mai buni Dragi colegi și utilizatori...
3 months ago
Laura28 Ciortescu Laura a apreciat un răspuns la întrebarea Ce este HACCP?.
8 months ago
Buna ziua, Îmi place ce ați început să faceți și vă felicit. Sunt interesata dacă am începe o discuție despre un subiect puțin discutat. Sau cel putin evitat. Am un...
8 months ago
Acest chestionar nu doar fixează informațiile, dar și oferă clarificări practice pentru o mai bună înțelegere și aplicare a principiilor HACCP. Putem să facem din aplicarea HACCP o activitate amuzantă, nu foarte stresantă și extrem de dinamică. Să transformăm împreună o rutină și un dulap de acte în ceva practic si util. Pentru a accesa acest instrument de aprofundare, este necesar un Abonament Profesional.
9 months ago
Acest chestionar nu doar fixează informațiile, dar și oferă clarificări practice pentru o mai bună înțelegere și aplicare a principiilor HACCP. Putem să facem din aplicarea HACCP o activitate amuzantă, nu foarte stresantă și extrem de dinamică. Să transformăm împreună o rutină și un dulap de acte în ceva practic si util. Pentru a accesa acest instrument de aprofundare, este necesar un Abonament Profesional.
9 months ago
Acest chestionar nu doar fixează informațiile, dar și oferă clarificări practice pentru o mai bună înțelegere și aplicare a principiilor HACCP. Putem să facem din aplicarea HACCP o activitate amuzantă, nu foarte stresantă și extrem de dinamică. Să transformăm împreună o rutină și un dulap de acte în ceva practic si util. Pentru a accesa acest instrument de aprofundare, este necesar un Abonament Profesional.
9 months ago
Acest chestionar nu doar fixează informațiile, dar și oferă clarificări practice pentru o mai bună înțelegere și aplicare a principiilor HACCP. Putem să facem din aplicarea HACCP o activitate amuzantă, nu foarte stresantă și extrem de dinamică. Să transformăm împreună o rutină și un dulap de acte în ceva practic si util. Pentru a accesa acest instrument de aprofundare, este necesar un Abonament Profesional.
9 months ago
Acest chestionar nu doar fixează informațiile, dar și oferă clarificări practice pentru o mai bună înțelegere și aplicare a principiilor HACCP. Putem să facem din aplicarea HACCP o activitate amuzantă, nu foarte stresantă și extrem de dinamică. Să transformăm împreună o rutină și un dulap de acte în ceva practic si util. Pentru a accesa acest instrument de aprofundare, este necesar un Abonament Profesional.
9 months ago
Buna,  Va anunț faptul că în urma discuțiilor avute privind modul de redactare al formularelor SMSA și HACCP am adus modificarile necesare documentelor...
9 months ago
Am un supermarket si niste inspectori m-au intrebat daca monitorizez temperatura în unde am produsele la vanzare. Trebuie sa am termomentu unde vand alimentele, pe rafturi?
9 months ago
Buna ziua, Îmi place ce ați început să faceți și vă felicit. Sunt interesata dacă am începe o discuție despre un subiect puțin discutat. Sau cel putin evitat. Am un...
9 months ago
Buna, Suna interesant la o fabrica de ciocolata vestiar alb si negru. Mi-ar place sa spun drept. Nu prea se intelege daca cei care au cerut se refereau la culoare sau...
9 months ago
Chestia cu alb si negru sunt perfect de acord cu dr. Vieru. Este cel putin interesantă. În rest în funcție de cat de inalt doriți sa fie nivelul de igiena in unitatea...
9 months ago
S-a atins limita de raspunsuri aferenta tipului de abonament. Pentru a continua discuția este necesar un abonament superior. O zi buna.
9 months ago
Salut. Cred ca discuția despre alb si negru s-a epuizat. În rest ce ți-au cerit, probabil inspectorii de la DSVSA de la non-animal este ok. Nu prea conteaza dimensiunea...
9 months ago
Chestia cu alb si negru sunt perfect de acord cu dr. Vieru. Este cel putin interesantă. În rest în funcție de cat de inalt doriți sa fie nivelul de igiena in unitatea...
9 months ago
Pentru context: Activăm în producția produselor din cacao, a ciocolatei și prod. zaharoase. Suntem în proces de extindere a activității și mutare într-un spațiu nou, până acum...
9 months ago
Buna ziua, Puteți să ma lamuriți și pe mine care sunt diferentele si asemanarile din SMSA, PRP, BPI, PRPO ȘI HACCP. Sunt confuză și nu mai inteleg...
9 months ago
Salut. Cred ca discuția despre alb si negru s-a epuizat. În rest ce ți-au cerit, probabil inspectorii de la DSVSA de la non-animal este ok. Nu prea conteaza dimensiunea...
9 months ago
9 months ago
Salut. Ce cursuri trebuie sa faca angajatii mei pentru a respecta lgislatia si sa nu iau amendă?
9 months ago
Bacalu Ion a apreciat subiectul Spălare carne?.
Salutate. Am citit astăzi într-un HACCP o chestie pe care am vazut-o în mai multe locuri și progrme. La "preluararea tehnologică) (orice ar insemna asta) la "pregatirea...
9 months ago
Bacalu Ion a apreciat un răspuns la subiectul Spălare carne?.
9 months ago
Bacalu Ion a apreciat subiectul Spălare carne?.
Salutate. Am citit astăzi într-un HACCP o chestie pe care am vazut-o în mai multe locuri și progrme. La "preluararea tehnologică) (orice ar insemna asta) la "pregatirea...
9 months ago
Bacalu Ion i-a mulțumit lui Mirela Cîrlan pentru răspunsul său la subiectul Spălare carne?.
Buna, este ciudat. Este o listă întreagă de greseli în ce arăți tu aici. Probabil că cine a scris chestia asta are putina experienta. În primul rand carnea nu se spală. Dacă...
9 months ago
Dănuț Pașu a apreciat subiectul Spălare carne?.
Salutate. Am citit astăzi într-un HACCP o chestie pe care am vazut-o în mai multe locuri și progrme. La "preluararea tehnologică) (orice ar insemna asta) la "pregatirea...
9 months ago
Dănuț Pașu a apreciat un răspuns la subiectul Spălare carne?.
9 months ago
Salut. Ce cursuri trebuie sa faca angajatii mei pentru a respecta lgislatia si sa nu iau amendă?
9 months ago
Cum pot eu stabili nivelul acceptabil al unui pericol?
9 months ago
Bacalu Ion a răspuns la subiectul Spălare carne?.
Vă salut. Cum carnea nu se spală? Și dacă e plină de sânge, ce fac o las așa?
9 months ago
Cristi Chiseliță a creat un nou subiect Spălare carne?.
Salutate. Am citit astăzi într-un HACCP o chestie pe care am vazut-o în mai multe locuri și progrme. La "preluararea tehnologică) (orice ar insemna asta) la "pregatirea...
9 months ago
Buna, Din experiență îți pot spune că la fel am făcut și ei. În timp însă, lucrând cu echipe și specialiști în diverse probleme am constatat că trebuie să țin cont de...
9 months ago
Salut, Din păcate raspunsul legal este DA dar nu un HACCP similar cu o fabrica. Orice unitate care produce și comericalizeaza alimente trebuie să aibă HACCP. Acestea...
9 months ago
Salut, Fluxul tehnologic este in fapt un desen , de obicei făcut de un arhitect al spațiului la dimensiunile reale, pe care trebuie să desenați toate utilajele pe care...
9 months ago
Bună, Este corect ceea ce ai semnalat. Întradevăr temenul de "cârpe" a fost utilizat incorect în textul articolului  
9 months ago
Bună, Este corect ceea ce ai semnalat. Întradevăr temenul de "cârpe" a fost utilizat incorect în textul articolului  
9 months ago
Salut, cred că ar trebui utilizată o formulare diferită pentru cuvântul ”cârpe” din articolul
9 months ago
Salut, cred că ar trebui utilizată o formulare diferită pentru cuvântul ”cârpe” din articolul
9 months ago
Salut, cred că ar trebui utilizată o formulare diferită pentru cuvântul ”cârpe” din articolul
9 months ago
Salut, cred că ar trebui utilizată o formulare diferită pentru cuvântul ”cârpe” din articolul
9 months ago
Gatej Cezar a adăugat subiectul la favoritele sale: Puteți să mă ajutați cu un flux tehnologic?.
Vreau sa fac un restaurant de familie și am înțeles că trebuie să fac un flux tehnologic. Nu înțeleg ce trebuie să fac. Mă puteți ajuta?
9 months ago
Vreau sa fac un restaurant de familie și am înțeles că trebuie să fac un flux tehnologic. Nu înțeleg ce trebuie să fac. Mă puteți ajuta?
9 months ago
9 months ago
Buna, Așa cum a spus și colega mea, oamenii sunt cheia. Dacă nu alegi oameni care sunt responsabili întâi cu igiena personala, dacă nu sunt impecabili în igiena...
9 months ago
Buna seara , adica / frigidere/chivete/locuri de depozitare mat prime / legume / frigider oua separat/frigider carne/ aparate(Plita/friteuza/aragaz/etc) accesul dvs la...
9 months ago
Buna seara , 7 ani ne-am ocupat cu rulote tip fast food (Grill ) din cate stim nu aveti nevoie de HCCP.  
9 months ago
Vreau sa fac un restaurant de familie și am înțeles că trebuie să fac un flux tehnologic. Nu înțeleg ce trebuie să fac. Mă puteți ajuta?
9 months ago
Your message here
Your message here