Codex.Ro este partenerul tău cu resurse care fac diferența
caută pe website
Introdu cuvântul/cuvintele și vom găsi pentru tine informațiile relevante. Sugestie: în articole caută informații similare după cuvinte cheie/taguri: manual smsamanual HACCPinstrumente
Notificare pentru vizitatori
🔐 Acces restricționat pentru vizitatori
Pentru a putea participa și a citi discuțiile din forum, este necesar să ai un cont de utilizator.
Avem nevoie de părerea ta!
Completează acest chestionar scurt – îți ia doar 1-2 minute.
Dorim să îți oferim cea mai bună experiență pe Codex.ro. Feedbackul tău contează mult pentru noi și ne ajută să facem Codex.ro mai util pentru toată comunitatea.Ca semn de mulțumire, după completare vei primi automat pe email un cod de reducere de 20% pe care îl poți folosi pentru orice abonament.
Mulțumim că ne ești alături! 😊
Ai fost prins nepregătit, ți-au cerut documente neașteptate, sau ai simțit că abordarea inspectorilor a fost diferită de ce știai „din teorie”?
Această...
Buna ziua, Procedura pentru determinarea si validarea termenului de valabilitate produse alimentare destinate consumului uman se executa cu ajutorul uni laborator specializat...
In alta ordine aplicabila unitatilor supuse autorizarii pentru schimburi intracomunitare conf. Ord. 57/2010 ANSVSA, se prevede pentru un anumit tip de activitati cu incidenta...
Mi nu mi s-a intamplat sa nu mearga. Am deocamdata abonament info dar am acces la unele chestii. Am inteles ca abonamentele celelalte au acces mai mult.
Eu nu plrea scriu pe forumuri dar acum cred c amerita. Am sesizat că au fost unele probleme dar echipa m-a ajutat si am primit ce aveam nevoie. am vazut ca acum merge ok si...
Buna,
Există un ordin care specifică atribuțiile și procedura ANPC si OPC. Ca principiu controalele nu trebuie să difere deoarece legislația este cam la fel....
Tot la ultimul control mi s-a spus că trebuie să am o procedură de stabilire a termenului de valabilitate. Eu m-am uitat la produse similare și am stabilit termenul de...
Buna ziua,
Legislația este clară și simplă. Un număr suficient de vestiare. Nu spune cum trebuie realizate exact. Nici nu ar fi logic sau moral. Aici aveti un articol...
Am o problema cu numărul de vestiare pe care trebuie sa il realizez. Am doar femei și sunt în număr de 8. La ultimul control mi s-a spus ca sunt obligat sa fac doua vestiare...
Buna ziua,
Legislația este clară și simplă. Un număr suficient de vestiare. Nu spune cum trebuie realizate exact. Nici nu ar fi logic sau moral. Aici aveti un articol...
Tot la ultimul control mi s-a spus că trebuie să am o procedură de stabilire a termenului de valabilitate. Eu m-am uitat la produse similare și am stabilit termenul de...
Am o problema cu numărul de vestiare pe care trebuie sa il realizez. Am doar femei și sunt în număr de 8. La ultimul control mi s-a spus ca sunt obligat sa fac doua vestiare...
Acest chestionar nu doar fixează informațiile, dar și oferă clarificări practice pentru o mai bună înțelegere și aplicare a principiilor HACCP. Putem să facem din aplicarea HACCP o activitate amuzantă, nu foarte stresantă și extrem de dinamică. Să transformăm împreună o rutină și un dulap de acte în ceva practic si util. Pentru a accesa acest instrument de aprofundare, este necesar un Abonament Profesional.
Acest chestionar nu doar fixează informațiile, dar și oferă clarificări practice pentru o mai bună înțelegere și aplicare a principiilor HACCP. Putem să facem din aplicarea HACCP o activitate amuzantă, nu foarte stresantă și extrem de dinamică. Să transformăm împreună o rutină și un dulap de acte în ceva practic si util. Pentru a accesa acest instrument de aprofundare, este necesar un Abonament Profesional.
Pentru context: Activăm în producția produselor din cacao, a ciocolatei și prod. zaharoase. Suntem în proces de extindere a activității și mutare într-un spațiu nou, până acum...
Buna ziua,
Îmi place ce ați început să faceți și vă felicit. Sunt interesata dacă am începe o discuție despre un subiect puțin discutat. Sau cel putin evitat. Am un...
Acest chestionar nu doar fixează informațiile, dar și oferă clarificări practice pentru o mai bună înțelegere și aplicare a principiilor HACCP. Putem să facem din aplicarea HACCP o activitate amuzantă, nu foarte stresantă și extrem de dinamică. Să transformăm împreună o rutină și un dulap de acte în ceva practic si util. Pentru a accesa acest instrument de aprofundare, este necesar un Abonament Profesional.
Acest chestionar nu doar fixează informațiile, dar și oferă clarificări practice pentru o mai bună înțelegere și aplicare a principiilor HACCP. Putem să facem din aplicarea HACCP o activitate amuzantă, nu foarte stresantă și extrem de dinamică. Să transformăm împreună o rutină și un dulap de acte în ceva practic si util. Pentru a accesa acest instrument de aprofundare, este necesar un Abonament Profesional.
Acest chestionar nu doar fixează informațiile, dar și oferă clarificări practice pentru o mai bună înțelegere și aplicare a principiilor HACCP. Putem să facem din aplicarea HACCP o activitate amuzantă, nu foarte stresantă și extrem de dinamică. Să transformăm împreună o rutină și un dulap de acte în ceva practic si util. Pentru a accesa acest instrument de aprofundare, este necesar un Abonament Profesional.
Acest chestionar nu doar fixează informațiile, dar și oferă clarificări practice pentru o mai bună înțelegere și aplicare a principiilor HACCP. Putem să facem din aplicarea HACCP o activitate amuzantă, nu foarte stresantă și extrem de dinamică. Să transformăm împreună o rutină și un dulap de acte în ceva practic si util. Pentru a accesa acest instrument de aprofundare, este necesar un Abonament Profesional.
Acest chestionar nu doar fixează informațiile, dar și oferă clarificări practice pentru o mai bună înțelegere și aplicare a principiilor HACCP. Putem să facem din aplicarea HACCP o activitate amuzantă, nu foarte stresantă și extrem de dinamică. Să transformăm împreună o rutină și un dulap de acte în ceva practic si util. Pentru a accesa acest instrument de aprofundare, este necesar un Abonament Profesional.
Buna,
Va anunț faptul că în urma discuțiilor avute privind modul de redactare al formularelor SMSA și HACCP am adus modificarile necesare documentelor...
Am un supermarket si niste inspectori m-au intrebat daca monitorizez temperatura în unde am produsele la vanzare. Trebuie sa am termomentu unde vand alimentele, pe rafturi?
Buna ziua,
Îmi place ce ați început să faceți și vă felicit. Sunt interesata dacă am începe o discuție despre un subiect puțin discutat. Sau cel putin evitat. Am un...
Buna,
Suna interesant la o fabrica de ciocolata vestiar alb si negru. Mi-ar place sa spun drept. Nu prea se intelege daca cei care au cerut se refereau la culoare sau...
Chestia cu alb si negru sunt perfect de acord cu dr. Vieru. Este cel putin interesantă.
În rest în funcție de cat de inalt doriți sa fie nivelul de igiena in unitatea...
Salut. Cred ca discuția despre alb si negru s-a epuizat. În rest ce ți-au cerit, probabil inspectorii de la DSVSA de la non-animal este ok. Nu prea conteaza dimensiunea...
Chestia cu alb si negru sunt perfect de acord cu dr. Vieru. Este cel putin interesantă.
În rest în funcție de cat de inalt doriți sa fie nivelul de igiena in unitatea...
Pentru context: Activăm în producția produselor din cacao, a ciocolatei și prod. zaharoase. Suntem în proces de extindere a activității și mutare într-un spațiu nou, până acum...
Salut. Cred ca discuția despre alb si negru s-a epuizat. În rest ce ți-au cerit, probabil inspectorii de la DSVSA de la non-animal este ok. Nu prea conteaza dimensiunea...
Salutate. Am citit astăzi într-un HACCP o chestie pe care am vazut-o în mai multe locuri și progrme. La "preluararea tehnologică) (orice ar insemna asta) la "pregatirea...
Salutate. Am citit astăzi într-un HACCP o chestie pe care am vazut-o în mai multe locuri și progrme. La "preluararea tehnologică) (orice ar insemna asta) la "pregatirea...
Buna, este ciudat. Este o listă întreagă de greseli în ce arăți tu aici. Probabil că cine a scris chestia asta are putina experienta. În primul rand carnea nu se spală. Dacă...
Salutate. Am citit astăzi într-un HACCP o chestie pe care am vazut-o în mai multe locuri și progrme. La "preluararea tehnologică) (orice ar insemna asta) la "pregatirea...
Salutate. Am citit astăzi într-un HACCP o chestie pe care am vazut-o în mai multe locuri și progrme. La "preluararea tehnologică) (orice ar insemna asta) la "pregatirea...
Buna,
Din experiență îți pot spune că la fel am făcut și ei. În timp însă, lucrând cu echipe și specialiști în diverse probleme am constatat că trebuie să țin cont de...
Salut,
Din păcate raspunsul legal este DA dar nu un HACCP similar cu o fabrica. Orice unitate care produce și comericalizeaza alimente trebuie să aibă HACCP. Acestea...
Salut,
Fluxul tehnologic este in fapt un desen , de obicei făcut de un arhitect al spațiului la dimensiunile reale, pe care trebuie să desenați toate utilajele pe care...
Buna,
Așa cum a spus și colega mea, oamenii sunt cheia. Dacă nu alegi oameni care sunt responsabili întâi cu igiena personala, dacă nu sunt impecabili în igiena...