Salmonella Enteritidis în carnea de pui congelată
- Sursă: RASFF - document oficial
- Referință: 2025.4210
- Tip notificare: Mancare
- Gravitate: Serios
- Subiect: Salmonella Enteritidis în carnea de pui congelată
- Decizia: Retragere de pe piată
- Responsabil: Olanda - Ungaria - Romania
Pericole
Eșantionare
|
Pericol
|
Categorie
| Rezultate analitice | Maxim |
---|---|---|---|---|
23 aprilie 2025 | Salmonella Enteritidis - microorganisme patogene | Microorganisme patogene | Prezență /25g | N / A |
28 aprilie 2025 | Salmonella Enteritidis - microorganisme patogene | Microorganisme patogene | Prezență /25g | 0/25g |
Informațiile prezentate în acest articol au caracter informativ și educațional. Pentru detalii complete și condiții de utilizare, vă rugăm să consultați disclaimerul general.
Informații importante despre acest subiect sunt și în:
Diferențele dintre SMSA și HACCP: Cadrul legal și aplicabilitate
Află care sunt diferențele și asemnănarea între cele două sisteme de igienă și siguranța alimentelor SMSA și HACCP.
Ghidul 1 despre bunele practici de igienă în industria alimentară
Analiza introductiva despre primul capitol în realizarea programelor de igienă și siguranța alimentelor.
Ce este sistemul HACCP?
Află ce este programul HACCP, cine este obligat să îl aibă și să îl aplice și care sunt principiile generale..
Sistemul HACCP: Cine trebuie să-l aplice în Uniunea Europeană?
Află ce este programul HACCP, cine este obligat să îl aibă și să îl aplice și care sunt principiile generale..