Salmonella Enteritidis în carnea de pui congelată
- Sursă: RASFF - document oficial
- Referință: 2025.4210
- Tip notificare: Mancare
- Gravitate: Serios
- Subiect: Salmonella Enteritidis în carnea de pui congelată
- Decizia: Retragere de pe piată
- Responsabil: Olanda - Ungaria - Romania
Pericole
Eșantionare
|
Pericol
|
Categorie
| Rezultate analitice | Maxim |
---|---|---|---|---|
23 aprilie 2025 | Salmonella Enteritidis - microorganisme patogene | Microorganisme patogene | Prezență /25g | N / A |
28 aprilie 2025 | Salmonella Enteritidis - microorganisme patogene | Microorganisme patogene | Prezență /25g | 0/25g |
Informațiile prezentate în acest articol au caracter informativ și educațional. Pentru detalii complete și condiții de utilizare, vă rugăm să consultați disclaimerul general.
Informații importante despre acest subiect sunt și în:
Codificarea culorilor în industria alimentară - scurt Ghid pentru siguranța și igiena producției
Culorile au avut, încă din cele mai vechi timpuri, o semnificație profundă pentru oameni, devenind simboluri puternice în diverse culturi. În anumite societăți, culoarea însăși este considerată un...
Utilizarea codurilor de culoare în industria alimentară duce la creșterea siguranței și eficienței în producție
Acest articol, în completarea Analizei Codificarea Culorilor în Industria Alimentară - Ghid pentru îmbunătățirea igienei și siguranței alimentelor detaliază cum pot fi integrate codurile de culori...