Salmonella Enteritidis în carnea de pui congelată
- Sursă: RASFF - document oficial
- Referință: 2025.4210
- Tip notificare: Mancare
- Gravitate: Serios
- Subiect: Salmonella Enteritidis în carnea de pui congelată
- Decizia: Retragere de pe piată
- Responsabil: Olanda - Ungaria - Romania
Pericole
Eșantionare
|
Pericol
|
Categorie
| Rezultate analitice | Maxim |
---|---|---|---|---|
23 aprilie 2025 | Salmonella Enteritidis - microorganisme patogene | Microorganisme patogene | Prezență /25g | N / A |
28 aprilie 2025 | Salmonella Enteritidis - microorganisme patogene | Microorganisme patogene | Prezență /25g | 0/25g |
Informațiile prezentate în acest articol au caracter informativ și educațional. Pentru detalii complete și condiții de utilizare, vă rugăm să consultați disclaimerul general.
Informații importante despre acest subiect sunt și în:
2014/ 191 Ordin
Ordinul 191/2014 privind modificarea şi completarea Normei sanitare veterinare care stabileşte procedura pentru marcarea şi certificarea sanitară veterinară a cărnii proaspete şi marcarea produselor...
REGULAMENTUL (UE) NR. 116/2010
de modificare a Regulamentului (CE) nr. 1924/2006 al Parlamentului European și al Consiliului în ceea ce privește lista cu mențiunile nutriționale
Cum să asiguri transparența alimentară și încrederea consumatorilor în industria ospitalității: Ghid practic și studii de caz
Industria alimentară este într-o continuă schimbare, cu consumatori din ce în ce mai informați și mai atenți la calitatea și originea produselor pe care le consumă. În acest context, transparența...
REGULAMENTUL DELEGAT (UE) 2021/642
de modificare a anexei III la Regulamentul (UE) 2018/848 al Parlamentului European și al Consiliului în ceea ce privește anumite informații care trebuie furnizate pe etichetele produselor ecologice