Hotararea 568/2002 privind iodarea universală a sării destinate consumului uman, hranei animalelor şi utilizării în industria alimentară *) - REPUBLICARE
Ordinul 494/2002 pentru aprobarea Normelor cu privire la comercializarea carnii de porc
Ordinul 438/2002 pentru aprobarea Normelor privind aditivii alimentari destinati utilizarii in produsele alimentare pentru consum uman
Ordinul 362/2002 pentru aprobarea Normelor cu privire la continutul, fabricarea, calitatea, ambalarea, etichetarea, marcarea si pastrarea bulionului si a pastei de tomate
Ordinul 250/2002 pentru aprobarea Normei cu privire la fabricarea, continutul, ambalarea, etichetarea si calitatea fainii de grau destinate comercializarii pentru consum uman
Ordinul 206/2002 pentru aprobarea Normelor cu privire la comercializarea carnii de pasare
Ordinul 185/2002 pentru aprobarea Normelor privind solventii de extractie utilizati in producerea alimentelor si a ingredientelor alimentare
Hotararea 106/2002 privind etichetarea alimentelor
Ordonanta 2/2001 privind regimul juridic al contraventiilor
Hotararea 559/2001 privind unele masuri de comercializare a produselor alimentare si nealimentare in statiunile turistice
Hotararea 530/2001 pentru aprobarea Instrucţiunilor de metrologie legală IML 8-01 ''Preambalarea unor produse în funcţie de masă sau volum''*) - Republicare
Ordonanta 99/2000 privind comercializarea produselor şi serviciilor de piaţă - Republicare
Hotararea 947/2000 privind modalitatea de indicare a preţurilor produselor oferite consumatorilor spre vânzare*) - REPUBLICARE
Hotararea 843/1999 privind incadrarea pe tipuri a unitatilor de alimentatie publica neincluse in structurile de primire turistice
Ordonanta 21/1992 privind protecţia consumatorilor - Republicare