Categorie: 8
Categorie: Categorie necunoscută
Categorie: 26
Categorie: Categorie necunoscută
Ordinul 932/2002 pentru aprobarea Normelor privind fabricarea, transportul, depozitarea, comercializarea si controlul temperaturii alimentelor congelate rapid, destinate consumului uman
Categorie: 26
Categorie: Categorie necunoscută
Ordinul 134/2010 pentru aprobarea Normelor privind fabricarea, transportul, depozitarea, comercializarea şi controlul oficial al temperaturii alimentelor congelate rapid, destinate consumului uman
Categorie: 26
Categorie: Categorie necunoscută
Ordinul 183/2016 privind informarea consumatorilor de către operatorii economici care desfăşoară activităţi de comercializare pe teritoriul României a produselor obţinute din produse alimentare congelate
Categorie: 29
Categorie: Categorie necunoscută
Codul oferă recomandări pentru manipularea în siguranță a alimentelor congelate rapid, de la recepție până la distribuție, subliniind necesitatea menținerii temperaturilor adecvate pentru a preveni contaminarea. Se recomandă utilizarea bunelor practici de igienă și a sistemului HACCP pentru gestionarea riscurilor, implementarea trasabilității produselor pentru retrageri rapide și utilizarea corespunzătoare a echipamentelor și unităților de procesare pentru a asigura calitatea și siguranța alimentelor.
Categorie: 8
Categorie: Categorie necunoscută
Industria alimentară este într-o continuă schimbare, cu consumatori din ce în ce mai informați și mai atenți la calitatea și originea produselor pe care le consumă. În acest context, transparența devine un pilon esențial pentru câștigarea încrederii clienților și conformarea cu legislația în vigoare. Dar cum pot unitățile de restaurație colective să îndeplinească aceste cerințe legale și să transforme provocările în oportunități de creștere?
Categorie: 130
Categorie: Categorie necunoscută
Categorie: 8
Categorie: Categorie necunoscută
Combinarea tratamentelor de dezinfectare cu reîmprospătarea apei poate ajuta la menținerea calității microbiologice a apei utilizate pentru procesarea fructelor, legumelor și plantelor aromatice proaspete sau congelate. Aceasta este concluzia principală a unei analize efectuate de experții EFSA, care a dus la elaborarea unor recomandări și la dezvoltarea unui nou instrument online.
Categorie: 95
Categorie: Categorie necunoscută
Daniel Agape
Asistență
Ne pare rău, sunt offline în acest moment. Voi fi online din nou în următoarele 8 ore 31 minute
17:30