Listeria monocytogenes în brânza din lapte crud din Spania
- Sursă: RASFF - document oficial
- Referință: 2025.3485
- Tip notificare: Mancare
- Gravitate: Serios
- Subiect: Lapte și produse lactate - Listeria monocytogenes în brânza din lapte crud din Spania
- Decizia: Retragere de pe piată
- Responsabil:Spania
Dată nevalidă | Listeria monocytogenes - microorganisme patogene | Microorganisme patogene | Detectat /25g | max: Absent /25g |
Informațiile prezentate în acest articol au caracter informativ și educațional. Pentru detalii complete și condiții de utilizare, vă rugăm să consultați disclaimerul general.
Informații importante despre acest subiect sunt și în:
O analiză a obligațiilor și flexibilității reglementărilor BPI, HACCP și SMSA
Textul prezintă reglementările și cerințele aplicabile, obligația și flexibilitatea acestor reglementări în industria alimentară din perspectiva normelor europene referitoare la Bunele Practici de...
Relația dintre SMSA, PRP, BPI, PRPO și HACCP în contextul standardelor internaționale
Relația dintre Sistemul de Management al Siguranței Alimentare (SMSA), Programele Prealabile (PRP), Bunele Practici de Igienă (BPI), Programele Prealabile Operaționale (PRPO) și HACCP este esențială...
Ce este sistemul HACCP?
Află ce este programul HACCP, cine este obligat să îl aibă și să îl aplice și care sunt principiile generale..
Diferențele dintre SMSA și HACCP: Cadrul legal și aplicabilitate
Află care sunt diferențele și asemnănarea între cele două sisteme de igienă și siguranța alimentelor SMSA și HACCP.