Listeria monocytogenes în brânza din lapte crud din Spania

  • Sursă: RASFF - document oficial
  • Referință: 2025.3485 
  • Tip notificare: Mancare
  • Gravitate: Serios 
  • Subiect:  Lapte și produse lactate - Listeria monocytogenes în brânza din lapte crud din Spania 
  • Decizia: Retragere de pe piată
  • Responsabil:Spania

 

Dată nevalidă  Listeria monocytogenes - microorganisme patogene  Microorganisme patogene  Detectat /25g  max: Absent /25g 
Note și condiții:
Informațiile prezentate în acest articol au caracter informativ și educațional. Pentru detalii complete și condiții de utilizare, vă rugăm să consultați disclaimerul general.

 

 


Informații importante despre acest subiect sunt și în:

 

Ghidul 1 despre bunele practici de igienă în industria alimentară

Analiza introductiva despre primul capitol în realizarea programelor de igienă și siguranța alimentelor.

Cod de practici igienice pentru lapte și produse lactate

Codul oferă îndrumări esențiale pentru a asigura siguranța și calitatea produselor lactate pe întregul lanț alimentar, de la producția primară până la procesare, depozitare și distribuție. Acest cod...

Proceduri bazate pe principiile privind analiza riscurilor și punctele critice de control (HACCP) și orientări pentru aplicarea acestora

Procedurile bazate pe sistemul HACCP reprezintă o abordare sistematică a identificării, evaluării și controlului riscurilor la adresa siguranței alimentare, de exemplu a riscurilor biologice,...