Biscuiti Petit Beurre - sulfiți_E220-E228

  • Sursă: ANSVSA
  • Referință: 2025.3485 
  • Tip notificare: Mancare
  • Gravitate: Serios 
  • Subiect:  Biscuiti Petit Beurre Producator Markprogres Macedonia de Nord Brand Vincinni Cod EAN 5310115000532 Nr. lot 250227V41L Termen de valabilitate 27.02.2026 - Depasirea limitei maxime admise a dioxidului de sulf (sulfiți_E220-E228)
  • Decizia: Retragere de pe piată
  • Responsabil:SAFF TRADING SRL, SUPECO INVESTMENTS SRL - ROMANIA

 Captură de ecran din 2025 05 29 la 16.04.12

Dată nevalidă  sulfiți_E220-E228 Microorganisme patogene  Detectat  max: 
Note și condiții:
Informațiile prezentate în acest articol au caracter informativ și educațional. Pentru detalii complete și condiții de utilizare, vă rugăm să consultați disclaimerul general.

 

 


Informații importante despre acest subiect sunt și în:

 

O analiză a obligațiilor și flexibilității reglementărilor BPI, HACCP și SMSA

Textul prezintă reglementările și cerințele aplicabile, obligația și flexibilitatea acestor reglementări în industria alimentară din perspectiva normelor europene referitoare la Bunele Practici de...

Relația dintre SMSA, PRP, BPI, PRPO și HACCP în contextul standardelor internaționale

Relația dintre Sistemul de Management al Siguranței Alimentare (SMSA), Programele Prealabile (PRP), Bunele Practici de Igienă (BPI), Programele Prealabile Operaționale (PRPO) și HACCP este esențială...

Ce este sistemul HACCP?

Află ce este programul HACCP, cine este obligat să îl aibă și să îl aplice și care sunt principiile generale..

Diferențele dintre SMSA și HACCP: Cadrul legal și aplicabilitate

Află care sunt diferențele și asemnănarea între cele două sisteme de igienă și siguranța alimentelor SMSA și HACCP.