Biscuiti Petit Beurre - sulfiți_E220-E228

  • Sursă: ANSVSA
  • Referință: 2025.3485 
  • Tip notificare: Mancare
  • Gravitate: Serios 
  • Subiect:  Biscuiti Petit Beurre Producator Markprogres Macedonia de Nord Brand Vincinni Cod EAN 5310115000532 Nr. lot 250227V41L Termen de valabilitate 27.02.2026 - Depasirea limitei maxime admise a dioxidului de sulf (sulfiți_E220-E228)
  • Decizia: Retragere de pe piată
  • Responsabil:SAFF TRADING SRL, SUPECO INVESTMENTS SRL - ROMANIA

 Captură de ecran din 2025 05 29 la 16.04.12

Dată nevalidă  sulfiți_E220-E228 Microorganisme patogene  Detectat  max: 
Note și condiții:
Informațiile prezentate în acest articol au caracter informativ și educațional. Pentru detalii complete și condiții de utilizare, vă rugăm să consultați disclaimerul general.

 

 


Informații importante despre acest subiect sunt și în:

 

Ce sunt Punctele Gastronomice Locale (PGL) și de ce merită atenția antreprenorilor din rural

Ce sunt Punctele Gastronomice Locale (PGL) și de ce merită atenția antreprenorilor din rural

Într-un context în care consumatorii caută experiențe autentice și produse locale de calitate, Punctele Gastronomice Locale (PGL) reprezintă o oportunitate strategică pentru antreprenorii din mediul...

Ghidul 1 despre bunele practici de igienă în industria alimentară

Analiza introductiva despre primul capitol în realizarea programelor de igienă și siguranța alimentelor.

Cod de practici igienice pentru lapte și produse lactate

Codul oferă îndrumări esențiale pentru a asigura siguranța și calitatea produselor lactate pe întregul lanț alimentar, de la producția primară până la procesare, depozitare și distribuție. Acest cod...

Proceduri bazate pe principiile privind analiza riscurilor și punctele critice de control (HACCP) și orientări pentru aplicarea acestora

Procedurile bazate pe sistemul HACCP reprezintă o abordare sistematică a identificării, evaluării și controlului riscurilor la adresa siguranței alimentare, de exemplu a riscurilor biologice,...