Biscuiti Petit Beurre - sulfiți_E220-E228
- Sursă: ANSVSA
- Referință: 2025.3485
- Tip notificare: Mancare
- Gravitate: Serios
- Subiect: Biscuiti Petit Beurre Producator Markprogres Macedonia de Nord Brand Vincinni Cod EAN 5310115000532 Nr. lot 250227V41L Termen de valabilitate 27.02.2026 - Depasirea limitei maxime admise a dioxidului de sulf (sulfiți_E220-E228)
- Decizia: Retragere de pe piată
- Responsabil:SAFF TRADING SRL, SUPECO INVESTMENTS SRL - ROMANIA
Dată nevalidă | sulfiți_E220-E228 | Microorganisme patogene | Detectat | max: |
Informațiile prezentate în acest articol au caracter informativ și educațional. Pentru detalii complete și condiții de utilizare, vă rugăm să consultați disclaimerul general.
Informații importante despre acest subiect sunt și în:

Ce sunt Punctele Gastronomice Locale (PGL) și de ce merită atenția antreprenorilor din rural
Într-un context în care consumatorii caută experiențe autentice și produse locale de calitate, Punctele Gastronomice Locale (PGL) reprezintă o oportunitate strategică pentru antreprenorii din mediul...
Ghidul 1 despre bunele practici de igienă în industria alimentară
Analiza introductiva despre primul capitol în realizarea programelor de igienă și siguranța alimentelor.
Cod de practici igienice pentru lapte și produse lactate
Codul oferă îndrumări esențiale pentru a asigura siguranța și calitatea produselor lactate pe întregul lanț alimentar, de la producția primară până la procesare, depozitare și distribuție. Acest cod...
Proceduri bazate pe principiile privind analiza riscurilor și punctele critice de control (HACCP) și orientări pentru aplicarea acestora
Procedurile bazate pe sistemul HACCP reprezintă o abordare sistematică a identificării, evaluării și controlului riscurilor la adresa siguranței alimentare, de exemplu a riscurilor biologice,...