Denumire dată specificațiilor care vizează armonizarea prelevării de probe din statele membre în vederea analizării substanțelor nocive sau benefice din alimente, furaje și apă.

 


Informații importante despre acest subiect sunt și în:

 

Descoperiți totul despre contaminarea chimică a alimentelor

Într-o lume în care siguranța alimentară este esențială, înțelegerea contaminării chimice a alimentelor devine o prioritate pentru consumatori și afaceri din industria alimentară. Acest articol...

Prioni (encefalopatia spongiformă bovină)

Encefalopatia spongiformă bovină (ESB) este o boală neurodegenerativă mortală a bovinelor. Ea este cauzată de particule infecțioase proteice cunoscute sub numele de prioni. ESB este singura...

Contaminarea chimică a alimentelor - vol 2

Scopul acestei revizuiri este de a oferi o imagine de ansamblu a tipurilor de pericole chimice care pot apărea în alimentele în completarea studiului : Contaminarea chimică a alimentelor - vol 1 ,...

Impactul păstrării la rece asupra riscului de E. coli O157:H7 în salata verde

Impactul păstrării la rece asupra riscului de E. coli O157:H7 în salata verde

Legumele cu frunze verzi, precum salata verde, au fost implicate în multiple focare recente de contaminare cu Escherichia coli (E. coli) O157:H7. Observațiile epidemiologice au arătat că...